Üdvözöllek a blogomon!

Nyisd meg lelked ajtaját - október 25.

Annyira szeretem ezt a kis könyvemet. Mindig segít egy kicsit pozitívabban látnom a világot. Akárhányszor csak a kezembe veszem mindig ad valami újat, ami csak nekem szól.

Október 25.

"Minél nagyobb célokat tűzöl magad elé, annál jobb. Soha ne korlátozd magad semmilyen módon! Egyszerűen tudd, hogy végre tudsz hajtani bármit, amit kitűztél magad elé, mert a segítséget és az erőt Belőlem meríted, és vereség, vagy kudarc, mint olyan, nem létezik. Minden, ami magán viseli az Én jelzésemet, csak sikeres lehet, és csak a legnagyszerűbb eredmények származhatnak belőle. Tartsd ezért tudatosságodat magas szinten, kerülj összhangba az Élettel, és lásd meg a legcsodálatosabb eredményeket! Ezekre az eredményekre azonban csak akkor számíthatsz, ha tökéletes összhangban vagy a benned lévő legmagasabb jóval, és ha szabadon tudsz együtt haladni mindazzal, ami történik, és ha felül tudsz kerekedni minden akadályon, amely utadat keresztezi, hogy feltartson. Az életben sok olyan dolog van, ami meggátolhatja, hogy elérd a célodat. Söpörd ezeket félre, és egyetlen másodpercre se engedd közel magadhoz a kudarc gondolatát. Teljes bizonyossággal tudd, hogy képes vagy boldogulni, és boldogulni is fogsz, és mindenben, amit vállalsz, siker fogja kísérni utadat."

Úgy legyen! Ámen! :)

(kép forrás)

A könyvről bővebben ITT olvashatsz.

 

Könyvajánló: Louise L. Hay - Éld jól az életed most!

Louise L. Hay régóta nagy kedvencem. Körülbelül 15 éve, hogy először olvastam Tőle az akkor megjelent legelső könyvét, az "Éld az életed!". Akkor az volt a második Bibliám. Ha egy lakatlan szigetre mentem volna, biztos, hogy azt viszem magammal.

A mostani állapotomban és magamra találásomban a pár éve megjelent új könyve segít, az " Éld az életed most!". Ehhez a könyvhöz CD-melléklet is jár, melyről olyan megerősítéseket hallgathatunk, amelyek átformálják a gondolkodásunkat és segítenek megteremteni azt a lelkiállapotot, amely termékennyé, kreatívvá tesz bennünket és ezáltal az életünket.

A tegnapi bejegyzésemben erről is írtam. Hiszem, hogy test-lélek-szellem (gondolat) csak együtt működhet hatékonyan. Ha bármelyik sérül vagy nem működik megfelelően, akkor ez az egyensúly megborul és akkor borul minden.

 

Nyisd meg lelked ajtaját- Szeptember 16.

"Ez a könyv lelki, szellemi értékeinkről, vagyis a szeretetről, örömről, békéről, halálról és a harmóniáról szól. A kötetben újra és újra felbukkannak ezek az értékek, és más témákkal együtt végigvonulnak a könyv lapjain." /David Earl Platts, a kötet szerkesztője/

A 35. születésnapomra kaptam a nagyobbik lányoktól ezt a könyvet és mivel azóta ez is az életem része, ezért gondoltam megosztom Veletek.

Nagyon szeretem olvasgatni, mert minden nap van benne egy mondat, egy gondolat, ami csak nekem szól és tovább lendít, átsegít egy-egy nehézségen. Immár 13 éve forgatom a lapjait, de még most is találok benne új dolgokat. A mai napi üzenet is a mostani lelkiállapotomat tükrözi. A változásokra készít fel, amik hamarosan bekövetkeznek az életemben. Nem azért, mert az Élet rákényszerít, hanem mert így akarom....és így sokkal könnyebb. Az ÉN döntésem ez, senki másé.....

.....és ez BOLDOGSÁGOS. :)

Szeptember 16.

"Az élet túláradóan telis-tele van új dolgokkal, de ahhoz, hogy életedbe befogadhasd az újat, helyet kell neki teremteni a régi kiürítésével. A kiürítési folyamat nagyon fájdalmas lehet, mert amikor már kiürítetted a régit, úgy érezheted, nincs semmid, amibe kapaszkodhatnál és úrrá lesz rajtad az egyedüllét és a mindentől való megfosztottság érzése. Esetleg azt gondolod, hogy az élet teljesen fakó és üres, nincs semmi értelme és már azon vagy, hogy kétségbeesésedben az ég felé emeld a kezedet.Tudatosítsd magadban,hogy amikor ilyen időszakon mész keresztül, akkor ezeket az érzéseket a régitől való megszabadulás folyamata okozza, hogy utána fel tudjál töltődni az újjal. Soha ne add fel a reményt, hanem tarts ki egészen addig, amíg teljesen üressé nem válsz és minden régi ki nem ürül a lelkedből. Utána a Szellembe és az igazságba vetett új hittel elölről kezdhetsz ismét mindent. Olyan lehetsz, mint a kisgyermek és teljességgel élvezheted az új élet csodáját, ahogy fokozatosan feltöltődsz vele."

Könyvajánló 3. Nyisd meg lelked ajtaját - 365 meditáció Findhornból

"Ez a könyv lelki, szellemi értékeinkről, vagyis a szeretetről, örömről, békéről, halálról és a harmóniáról szól. A kötetben újra és újra felbukkannak ezek az értékek, és más témákkal együtt végigvonulnak a könyv lapjain." /David Earl Platts, a kötet szerkesztője/

 

A 35. születésnapomra kaptam a nagyobbik lányoktól ezt a könyvet és mivel azóta ez is az életem része, ezért gondoltam megosztom Veletek.

Nagyon szeretem olvasgatni, mert minden nap van benne egy mondat, egy gondolat, ami csak nekem szól és tovább lendít, átsegít egy-egy nehézségen. Immár 13 éve forgatom a lapjait, de még most is találok benne új dolgokat. A mai napi üzenet például egy az egyben a mostani lelkiállapotomat tükrözi. A változásokra készít fel, amik hamarosan bekövetkeznek az életemben. Nem azért, mert az Élet rákényszerít, hanem mert így akarom....és így sokkal könnyebb. Az ÉN döntésem ez, senki másé.....

.....és ez BOLDOGSÁGOS. :)

 

Szeptember 6.

"Egyszerre mindig csak egy napot élj meg! Ne próbálj előrerohanni, előkészületeket tenni a holnapra, mert lehet, hogy a holnap soha nem jön el. Élvezd ki teljesen a mai napot, élvezd úgy, mintha ez lenne életed utolsó napja. Tedd meg mindazt a csodálatos dolgot, amire régóta vágyakozol, de ne zabolátlanul vagy meggondolatlanul, hanem igazi örömmel. Légy olyan, mint a kisgyermek, aki nem gondol a holnappal és már elfelejtette, mi történt tegnap, mert úgy él, mintha az egyetlen idő, ami számít, a most lenne. A most a legizgalmasabb idő, amelyet valaha is ismertél, ne szalaszd el hát egyetlen percét sem! Élj állandó készenlétben, készen arra, hogy bármely pillanatban bármi megtörténhet. Ha így élsz, készen állsz és nyitott vagy mindenre, ami bekövetkezhet. A változások jönni fognak és amikor jönnek, nagyon gyorsan jönnek. Erősítsd meg a szívedet mély hálában, amint a változások egymás után érkeznek. Mindig a legjobbat lásd minden végbemenő változásban."

BEMUTATKOZÁS

Üdvözöllek, Csillag vagyok.
Két gyermek felnevelése után úgy döntöttem, hogy még 50 éves korom előtt megtalálom a saját boldogságomat, amiért én harcolok meg, én küzdök meg.
Nem várom el senkitől a segítséget, de minden segítséget örömmel fogadok, legyen az Égi vagy földi.(Bár ezt még nagyon kell tanulnom:)
A CÉLOM egy kert, egy nádtetős kis házzal, önellátó gazdasággal a Bakonyban.
Nem hiszek a véletlenekben. Hiszem, hogy mindennek megvan a maga ideje.
Az ÉN időm most jött el!
Gyere tarts velem, ha motivációra, őszinteségre és tiszta érzésekre vágysz.
Legyen szépséges a napod!
(Bejegyzéseimben bármilyen hasonlóság élő személyekhez vagy valós helyzetekhez, csak a személyeket, a helyzeteket, és ezt a világot minősíti. Ezért felelősséget nem vállalok érte :)"

Címkefelhő
Feedek
Megosztás