Üdvözöllek a blogomon!

Amikor az Ember nem szólhat...

Olyan nehéz, amikor az Ember előre lát és érez dolgokat, de nem szólhat annak, aki kedves neki, mert nem avatkozhat bele az életébe kéretlenül, hiszen nem Isten. Amikor nem mondhatod el a másiknak, hogy: "Figyelj, ne csináld, mert a vesztedbe rohansz!" Nehéz ilyenkor az Embernek csöndben maradni és nem szólni. Mert nem is lehet szólni, mert a másik rögtön azt hinné, hogy irigy vagy féltékeny, vagy csak a rosszakarat beszél belőle. Pedig mennyire nem. Sőt!! A legeslegjobbat akarja a másiknak, de mégsem szólhat, mert nem vehet senki magára ekkora karmikus terhet. Senki nem szólhat bele egy másik Ember életébe, mert az Élet egy tanulási folyamat és addig hozza elénk a hasonló típusú embereket, a hasonló élethelyzeteket, ameddig nem tanulunk belőle, amíg nem ismerjük fel, hogy ugyanazon az úton indulunk el és ameddig tudatosan nem változtatunk. :(

C'est la vie! :(

 

Kép

Nyisd meg lelked ajtaját - november 13.

"Amikor az életben a legjobbat várod, azt magadhoz vonzod; kezdd el most mindjárt mindenben és mindenkiben a legjobbat várni, és figyeld, ahogy a legeslegjobb létrejön. Várd, hogy minden igényed teljesül. Várd, hogy megtalálod a megoldást minden problémára. Várd minden szinten a bőséget. Számíts rá, hogy spirituálisan fejlődni fogsz. Életedben ne fogadj el korlátozásokat; egyszerűen tudd, és fogadd el, hogy az Én összes jó és tökéletes ajándékom a tiéd, amint megtanulod helyesen megítélni az értékeidet, és az életedben az elsődleges dolgokat az első helyre tenni. Várd, hogy növekedni fogsz képességekben és szépségben, bölcsességben és megértésben. Várd, hogy téged használjalak fel arra, hogy az Én isteni szeretetem és fényem benned és általad áramoljon. Fogadd el, hogy felhasználhatlak téged az Én munkámhoz. Végezd azt tökéletes hittel és bizalommal, és vedd észre, amint az Én csodáim és dicsőségeim létrejönnek, de nemcsak egyszer-egyszer, hanem állandóan, hogy egész életed valójában az öröm és a hálaadás éneke legyen."

 

Kép

A könyvről bővebben itt írok.


MariArt 2.

Marcsi barátnőm megint gyönyörű képeket alkotott. Egy virágos album következik. Nézzétek... szeressétek... vegyétek... vigyétek :)

A képeket itt is megtaláljátok. :) Jó nézelődést!

MariArt

Marcsi barátnőm gyönyörű képeit ITT csodálhatjátok és vásárolhatjátok meg.

Szívemből ajánlom Őt mindenkinek! :-)

 

További képeket még ITT is láthatsz.

BEMUTATKOZÁS

Üdvözöllek, Csillag vagyok.
Két gyermek felnevelése után úgy döntöttem, hogy még 50 éves korom előtt megtalálom a saját boldogságomat, amiért én harcolok meg, én küzdök meg.
Nem várom el senkitől a segítséget, de minden segítséget örömmel fogadok, legyen az Égi vagy földi.(Bár ezt még nagyon kell tanulnom:)
A CÉLOM egy kert, egy nádtetős kis házzal, önellátó gazdasággal a Bakonyban.
Nem hiszek a véletlenekben. Hiszem, hogy mindennek megvan a maga ideje.
Az ÉN időm most jött el!
Gyere tarts velem, ha motivációra, őszinteségre és tiszta érzésekre vágysz.
Legyen szépséges a napod!
(Bejegyzéseimben bármilyen hasonlóság élő személyekhez vagy valós helyzetekhez, csak a személyeket, a helyzeteket, és ezt a világot minősíti. Ezért felelősséget nem vállalok érte :)"

Címkefelhő
Feedek
Megosztás