Üdvözöllek a blogomon!

A természettel együtt élő emberek...

Így is lehet élni.... vagyis azt hiszem csak így érdemes. Mindenkinek így kellene és akkor nem lennének az anyagiakért folytatott harcok, háborúk, csak nyugalom lenne, békesség az emberek szívében, lelkében. Boldogság lenne mindenhol, mert a földből jövő energiának ez a hatása, feltölt, megszépíti a testet és a lelket egyaránt és talán azért is, mert a szívvel-lélekkel végzett munka nemesít.

 

Szombathelyi Tibor, egy apa, aki három lányát neveli egyedül egy csodás környezetben, amit 20 éve kezdett el építeni:

 

 

Kassai Lajos, a lovasíjász:

Filmajánló: A lovasíjász

Erre a filmre szerettem volna G.-t elvinni, mert a születésnapja előtti napon volt a hivatalos bemutató. Az élet úgy hozta, hogy akkor nem néztük meg. Most viszont megnéztem... igen, erre mondják, hogy mindent a maga idejében. :)

Csodás film egy csodás emberről. Nem mondok róla többet. Nézzétek meg! Majd... amikor ott lesz az ideje! :)

 

BEMUTATKOZÁS

Üdvözöllek, Csillag vagyok.
Két gyermek felnevelése után úgy döntöttem, hogy még 50 éves korom előtt megtalálom a saját boldogságomat, amiért én harcolok meg, én küzdök meg.
Nem várom el senkitől a segítséget, de minden segítséget örömmel fogadok, legyen az Égi vagy földi.(Bár ezt még nagyon kell tanulnom:)
A CÉLOM egy kert, egy nádtetős kis házzal, önellátó gazdasággal a Bakonyban.
Nem hiszek a véletlenekben. Hiszem, hogy mindennek megvan a maga ideje.
Az ÉN időm most jött el!
Gyere tarts velem, ha motivációra, őszinteségre és tiszta érzésekre vágysz.
Legyen szépséges a napod!
(Bejegyzéseimben bármilyen hasonlóság élő személyekhez vagy valós helyzetekhez, csak a személyeket, a helyzeteket, és ezt a világot minősíti. Ezért felelősséget nem vállalok érte :)"

Címkefelhő
Feedek
Megosztás