Üdvözöllek a blogomon!

Mai lélekemelő

Imádom a telet, a havat, a kandallót, a finom teákat és a forró csokit. Ezen a képen minden együtt van, ami kell a boldogsághoz. :)

 

 

A háttérben valami kellemes zenével... mondjuk ezzel:

2. Lehet, hogy ez másnak nem hír, de...

... 3 hónap múlva Karácsony!!! :-D

Tudom, nem vagyunk teljesen normális család :), de mi már szeptember elején elkezdünk készülni a karácsonyra. Elsején meghallgatjuk a kedvenc CD-nket és onnantól beindul az őrület. Onnantól minden erről szól. Készülődünk... érdeklődünk... dugdossuk az ajándékokat. Volt már, hogy úgy elraktam egy ajit, hogy csak 2 év múlva került elő. :)

 

Ezt a CD-t 22 éve vettem egy R betűs drogéria üzletben. Azóta nem találtam ennél jobban összeszedett karácsonyi számokat. Számunkra megúnhatatlan. :)

 

A lányok ajándéklistát készítenek a hűtő ajtajára, amire mindenki felírja a kívánságait. Így sokkal könnyebb csemegézni az ötletekből. Ráadásul nem fenyeget az a veszély, hogy nagyon melléfognánk egy-egy ajándékkal.

Ez a tavalyi lista. Mindig olyan színű, amilyen a karácsonyfánk is lesz.

 

Idén kék-fehér lesz a fa :)

 

Igazából nem is maga a karácsony, nem az ajándékozás, amit szeretek, hanem éppen ez a várakozás, a tervezés, a készülődés. Az izgalom, hogy fog örülni a másik... az örömszerzés.

Az olyan boldogságos dolog! :)

BEMUTATKOZÁS

Üdvözöllek, Csillag vagyok.
Két gyermek felnevelése után úgy döntöttem, hogy még 50 éves korom előtt megtalálom a saját boldogságomat, amiért én harcolok meg, én küzdök meg.
Nem várom el senkitől a segítséget, de minden segítséget örömmel fogadok, legyen az Égi vagy földi.(Bár ezt még nagyon kell tanulnom:)
A CÉLOM egy kert, egy nádtetős kis házzal, önellátó gazdasággal a Bakonyban.
Nem hiszek a véletlenekben. Hiszem, hogy mindennek megvan a maga ideje.
Az ÉN időm most jött el!
Gyere tarts velem, ha motivációra, őszinteségre és tiszta érzésekre vágysz.
Legyen szépséges a napod!
(Bejegyzéseimben bármilyen hasonlóság élő személyekhez vagy valós helyzetekhez, csak a személyeket, a helyzeteket, és ezt a világot minősíti. Ezért felelősséget nem vállalok érte :)"

Címkefelhő
Feedek
Megosztás