Üdvözöllek a blogomon!

Ha már Tanyaprojekt, akkor.... Mai libabőr :)

Vannak zenék, amiktől "kiráz" a hideg! :)

Annyira hat a lelkemre, hogy beférkőzi magát a bőröm alá... és ez csudás érzés. :) A zene, úgy általánosságban véve régóta az életem része... mondhatni lételemem. Nem igazán tudnám elképzelni magam nélküle. Valami mindig szól körülöttem, vagy én énekelek, dúdolgatok magamban. Persze sokan azt mondják, hogy a bolondok nótáznak magukban.

Nem baj... bevállalom. :) Én így érzem jól magam. :)

Imádom Mindkettőt! <3

River Cottage - Kapa, kasza, fakanál

Majd 20 évvel ezelőtt az egyik ismeretterjesztő csatornán indult ez a sorozat és én azonnal megszerettem.

Hugh Fearnley-Whittingstall egy igazi bohém. Imádtam a stílusát, ahogy gyermeki lelkesedéssel tudott örülni egy-egy dolognak... az első tojásnak vagy az első sárgarépájának. :)

Mivel én is erre az életformára készülök, amit ő akkor elkezdett, ezért úgy határoztam, hogy újra előveszem és áttanulmányozom a sorozat részeit és feldolgozva megosztom Veletek. Így, ha valakinek nincs ideje végignézni egy-egy részt, de kíváncsi a tartalmára, akkor csak átfutja a bejegyzést és már készítheti is a finomabbnál-finomabb ételeket és egy-két ötletet talán a saját hasznára is tud kamatoztatni.

Tartsatok velem! :)

A Bakony....minden itt kezdődött!

Az idei nyár legszebb napjait töltöttem a Bakonyban.

Bakonybél, Hárskút, Tűzkövesbörc....nemcsak a neve varázslatos, a hely is.

Tulajdonképpen itt kezdődött minden....

Érezted már azt, amikor elmentél valahova, hogy nem akarsz onnan hazajönni, de nemcsak a nyaralás miatt, hanem, mert azt érzed, hogy Te odatartozol, mintha hazajöttél volna és sírva jössz el onnan?! Sír a lelked, mert nem tudod, hogy mikor mehetsz újra vissza......

És onnantól nincs nap, hogy ne gondolnál rá, hogy ne motoszkálna minden szabad pillanatban a fejedben. Mikor? Mikor? Vissza....hazaaa! :)

Ha találsz egy ilyen helyet, akkor mégha nem vagy ott, akkor is ott élsz. Látod magad a hétköznapokban, hallod a hangokat, az orrodban ott maradnak az illatok és elég csak rá gondolnod, már zuhansz is, mint Alice Csodaországban, hogy aztán a Te Csodakertedbe csöppenj és máris ott zakatol a boldogság a szívedben.

Ha találsz egy ilyen helyet, akkor az események felgyorsulnak és jönnek a Segítők: a gondolatok, a helyzetek, az események, egy BARÁT, akinek nem tudsz elég hálás lenni.....mind-mind elkezdenek a célod felé vinni.

Ez a cél nekem Csillagkert, ahol ott van minden, ami számomra kedves: a Szeretteim, a lovaim, a madaraim.

Juhúúúú, de csodás! :-)


Az Út legelején

Érdekes dolog egy blogindítás. Tulajdonképpen olyan, mint egy napló, de mivel sok ember olvassa az emberben felmerülnek bizonyos félelmek. Mit írhatok bele? Mennyire adhatom ki magam idegen embereknek? Mennyire legyek őszinte?

Valahol azt olvastam, hogy a hazugság és a dolgok nem elmondása az két külön dolog, de vajon mennyire hazudok magamnak, ha nem vallom be, ha nem vállalom fel az érzéseimet, a félelmeimet? Vajon kit is csapok be vele?

Az elején őszinteséget és tiszta érzéseket ígértem, úgyhogy ehhez is tartom magam.

Elindulok egy szebb és boldogabb élet (életmód) felé. Hiszem, hogy megtalálom!

 

BEMUTATKOZÁS

Üdvözöllek, Csillag vagyok.
Két gyermek felnevelése után úgy döntöttem, hogy még 50 éves korom előtt megtalálom a saját boldogságomat, amiért én harcolok meg, én küzdök meg.
Nem várom el senkitől a segítséget, de minden segítséget örömmel fogadok, legyen az Égi vagy földi.(Bár ezt még nagyon kell tanulnom:)
A CÉLOM egy kert, egy nádtetős kis házzal, önellátó gazdasággal a Bakonyban.
Nem hiszek a véletlenekben. Hiszem, hogy mindennek megvan a maga ideje.
Az ÉN időm most jött el!
Gyere tarts velem, ha motivációra, őszinteségre és tiszta érzésekre vágysz.
Legyen szépséges a napod!
(Bejegyzéseimben bármilyen hasonlóság élő személyekhez vagy valós helyzetekhez, csak a személyeket, a helyzeteket, és ezt a világot minősíti. Ezért felelősséget nem vállalok érte :)"

Címkefelhő
Feedek
Megosztás