Üdvözöllek a blogomon!

Nem tűntem el....csak

Rég nem írtam....pedig tele vagyok élményekkel, de valahogy nem jönnek a szavak. Sokszor van, hogy annyira sok érzés van bennem felgyűlve, hogy hirtelen nem is tudom, hogy melyikről írjak, aztán végül elmarad.

Megpróbálok valami rendszert vinni ezekbe a gondolatokba és úgy kiírni magamból.

Fokról-fokra, óráról-órára, ahogy történnek. Talán így kezdem majd a "Tanyaprojektet" is.

Rengeteget kell tanulnom, de még annál is többet AKAROK tanulni.

Louise L. Hay 60 évesen kezdett el biogazdálkodni. Ezek szerint van 12 év előnyöm vele szemben.  Legalább ebben megelőzöm! :-) Nagy példaképem ő, egy fantasztikus asszony. Imádom, ahogy motivál, előre visz, ÉLNI tanít.

Skip Ross Dinamikus élet című könyvében mesél egy történetet az álmokhoz vezető létráról. Ebben elmondja, hogy Jesse Owens, a négyszeres olimpiai bajnok amerikai atléta, aki nagyon szegény családban nőtt fel, egyszer odament az edzőjéhez és azt mondta:

- Tanár úr, van egy álmom.

Mire az edzője azt válaszolta:

- Remek, ha van egy álmod Jesse, de ahhoz, hogy elérd, egy létrát kell építened. - Majd elmagyarázta: - Az első fok a kitartás! A második az elkötelezettség! A harmadik a fegyelem és a negyedik a hozzáállás!

Nálam a sorrend egy kicsit más. Szerintem először el kell köteleződni egy cél mellett, hogy ki tudj tartani, aztán meg kell változtatnod a hozzáállásodat bizonyos dolgokkal kapcsolatban, hogy azután vagy azzal párhuzamosan, nagy fegyelemmel végig tudd csinálni az utat a célig. Valamit elérni és eredményt felmutatni csak ilyen következetesen lehet. Különben hamvában holt dolog lesz.

Szóval van még mit tanulni, de mint mondják, az ember lánya holtig tanul. Azért remélem nem kell addig várnom, hogy látszata is legyen. :-)

Könyvajánló 2. Anasztázia könyvek- A Zengő Cédrusok

Második kötet: A Zengő Cédrusok

A második kötetben V. Megre elmeséli az első kötet kiadásával kapcsolatos tapasztalatait és újabb történeteket ír le, melyeket Anasztáziával és nagyszüleivel élt át a tajgában. Megtudhatjuk mik azok a dolmenek és kik azok a bárdok. Megismerkedhetünk az Oroszország Zengő Cédrusai könyvsorozatot jelképező logo születésének szívszorító történetével, és bepillantást nyerhetünk abba is, hogyan próbálta meg a "sötét oldal" akadályozni Anasztázia munkáját.

„ A legfontosabb dolog, ami megkülönbözteti az embert más teremtményektől, az az adottság mellyel képes gondolatai által megteremteni a jelent és a jövőt, képes gondolatban megalkotni olyan képeket és formákat, melyek azután megjelennek a fizikai síkon is. Így jövőnk attól függ, hogy a teremtésben résztvevő ember gondolatai mennyire fényesek, harmonikusak, gyorsak és mennyire tiszták a szándékai.”

(Forrás: www.anasztazia.hu)

MariArt

Marcsi barátnőm gyönyörű képeit ITT csodálhatjátok és vásárolhatjátok meg.

Szívemből ajánlom Őt mindenkinek! :-)

 

További képeket még ITT is láthatsz.

Könyvajánló 1. Vlagyimir Megre - Anasztázia könyvek

 

Első kötet: Anasztázia

Anasztázia egy ősrégi civilizáció leszármazottja, mely időtlen időktől fogva egészen napjainkig a szibériai tajgában él. Korok, uralkodók, rendszerek jöttek-mentek és váltották egymást, ám e nép mind a mai napig megóvta ősrégi életvitelét. Teljes harmóniában él a természettel, a benne élő növényekkel és állatokkkal, a világegyetemmel, ismeri és tudatosan alkalmazza annak kisugárzásait és törvényeit. Ám olykor-olykor akadtak közöttük olyanok, akik számukra a külvilággal, vagyis velünk, tudatosan építettek ki kapcsolatot, hogy mérhetetlen bölcsességükből átadjanak olyan általános, az emberek által gyakran csupán elfeledett, elhagyott eszméket, melyek újonnani használata segíthet nekünk kijutni abból az ingoványos útvesztőből, amelybe a Természet és a Világegyetem Törvényeinek semmibevétele miatt jutottunk.

(Forrás: www.anasztazia.hu)

A Bakony....minden itt kezdődött!

Az idei nyár legszebb napjait töltöttem a Bakonyban.

Bakonybél, Hárskút, Tűzkövesbörc....nemcsak a neve varázslatos, a hely is.

Tulajdonképpen itt kezdődött minden....

Érezted már azt, amikor elmentél valahova, hogy nem akarsz onnan hazajönni, de nemcsak a nyaralás miatt, hanem, mert azt érzed, hogy Te odatartozol, mintha hazajöttél volna és sírva jössz el onnan?! Sír a lelked, mert nem tudod, hogy mikor mehetsz újra vissza......

És onnantól nincs nap, hogy ne gondolnál rá, hogy ne motoszkálna minden szabad pillanatban a fejedben. Mikor? Mikor? Vissza....hazaaa! :)

Ha találsz egy ilyen helyet, akkor mégha nem vagy ott, akkor is ott élsz. Látod magad a hétköznapokban, hallod a hangokat, az orrodban ott maradnak az illatok és elég csak rá gondolnod, már zuhansz is, mint Alice Csodaországban, hogy aztán a Te Csodakertedbe csöppenj és máris ott zakatol a boldogság a szívedben.

Ha találsz egy ilyen helyet, akkor az események felgyorsulnak és jönnek a Segítők: a gondolatok, a helyzetek, az események, egy BARÁT, akinek nem tudsz elég hálás lenni.....mind-mind elkezdenek a célod felé vinni.

Ez a cél nekem Csillagkert, ahol ott van minden, ami számomra kedves: a Szeretteim, a lovaim, a madaraim.

Juhúúúú, de csodás! :-)


Az Út legelején

Érdekes dolog egy blogindítás. Tulajdonképpen olyan, mint egy napló, de mivel sok ember olvassa az emberben felmerülnek bizonyos félelmek. Mit írhatok bele? Mennyire adhatom ki magam idegen embereknek? Mennyire legyek őszinte?

Valahol azt olvastam, hogy a hazugság és a dolgok nem elmondása az két külön dolog, de vajon mennyire hazudok magamnak, ha nem vallom be, ha nem vállalom fel az érzéseimet, a félelmeimet? Vajon kit is csapok be vele?

Az elején őszinteséget és tiszta érzéseket ígértem, úgyhogy ehhez is tartom magam.

Elindulok egy szebb és boldogabb élet (életmód) felé. Hiszem, hogy megtalálom!

 

BEMUTATKOZÁS

Üdvözöllek, Csillag vagyok.
Két gyermek felnevelése után úgy döntöttem, hogy még 50 éves korom előtt megtalálom a saját boldogságomat, amiért én harcolok meg, én küzdök meg.
Nem várom el senkitől a segítséget, de minden segítséget örömmel fogadok, legyen az Égi vagy földi.(Bár ezt még nagyon kell tanulnom:)
A CÉLOM egy kert, egy nádtetős kis házzal, önellátó gazdasággal a Bakonyban.
Nem hiszek a véletlenekben. Hiszem, hogy mindennek megvan a maga ideje.
Az ÉN időm most jött el!
Gyere tarts velem, ha motivációra, őszinteségre és tiszta érzésekre vágysz.
Legyen szépséges a napod!
(Bejegyzéseimben bármilyen hasonlóság élő személyekhez vagy valós helyzetekhez, csak a személyeket, a helyzeteket, és ezt a világot minősíti. Ezért felelősséget nem vállalok érte :)"

Címkefelhő
Feedek
Megosztás